PARTENERI

Union-of-Bulgarian-Black-Sea-Local-Authorities

Uniunea Autorităților Locale Bulgare de la Marea Neagră

 UBBSLA este o asociație alcătuită din 21 de orașe situate de-a lungul coastei bulgare a Mării Negre, numărând în ansamblu peste un milion de locuitori. UBBSLA coordonează activitățile în domeniul autoguvernării locale, al eficienței energetice, al turismului, al culturii, al transportului, al mediului și al dezvoltării durabile.

actie (1)

Agenția de Cooperare Transfrontalieră și Integrare Europeană

ACTIE este o organizație cu o experiență de peste 14 ani, dobândite prin acțiuni, inițiative și proiecte implementate încă de la înființarea sa, în 2004. ACTIE este o asociație cu o gamă largă de activități, în timp ce membrii și voluntarii săi provin din domenii diferite de instruire și preocupări, de vârstă și educație diferite.  

logo_ECICC_PDF

Comitetul executiv al Consiliului orașului Izmail

Creat pentru a îndeplini funcțiile executive și puterile autoguvernării locale, definite de Constituția Ucrainei, Legea Ucrainei "Despre autonomia locală în Ucraina", Carta europeană a autoguvernării locale și alte legi ale Ucrainei, fiind administratorul principal al fondurilor bugetului orașului.

orestiada-logo

Municipalitatea Orestiada, Grecia

Municipalitatea Orestiada este situată în partea cea mai nordică a Greciei și aparține Prefecturii Evros din regiunea Macedonia și Tracia. Se învecinează cu Bulgaria și Turcia și acoperă o suprafață totală de 955,6 km2, fiind alcătuită din 43 de așezări, iar populația este de 37,695 locuitori (recensământul din 2011). 

nalag

Asociația Națională a Autorităților Locale din Georgia

 NALAG este o organizație non-guvernamentală, nonprofit și apolitică care urmărește dezvoltarea în continuare a sistemului de autonomie locală; dezvoltarea democrației la nivel local; descentralizarea puterii guvernamentale în întreaga țară; și dezvoltarea instituțiilor cu autonomie locală.

Logo-Euroregiunea-Dunarea-de-Jos-1 - Copy

Asociația de Cooperare Transfrontalieră ”Euroregiunea Dunărea de Jos”

Asociația de Cooperare Transfrontalieră “Euroregiunea Dunarea de Jos” (ACTEDJ) este o structură de management executiv a Euroregiunii "Dunării de Jos", entitate înființată în 1998 de către unitățile administrației publice din România (Consiliile județene Tulcea, Brăila și Galați), Republica Moldova (Cahul și Districtele Cantemir) și Ucraina (Administrația Regională de Stat, Consiliul Regional Odesa și Consiliul Raional Reni).