ΕΤΑΙΡΟΙ

Union-of-Bulgarian-Black-Sea-Local-Authorities

Ένωση των Βουλγαρικών Τοπικών Αρχών της Βουλγαρίας στη Μαύρη Θάλασσα

 Η Ένωση των Βουλγαρικών Τοπικών Αρχών της Μαύρης Θάλασσας (UBBSLA) είναι ένας συνεταιρισμός από 21 πόλεις που βρίσκονται στην Βουλγαρική ακτή της Μαύρης Θάλασσας, μετρώντας συνολικά πάνω από ένα εκατομμύριο κατοίκους. Η Ένωση συντονίζει δραστηριότητες στους τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενεργειακής απόδοσης, τουρισμού, πολιτισμού, μεταφορών, περιβαλλοντικής και αειφόρου ανάπτυξης.

actie (1)

Οργανσιμός Διασυνοριακής Συνεργασίας και Ευρωπαϊκής Ενσωμάτωσης

O ACTIE είναι ένας οργανισμός με περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας, που αποκτήθηκαν σε δράσεις, πρωτοβουλίες και έργα που υλοποιήθηκαν από την ίδρυσή του το 2004. O ACTIE είναι μια ένωση με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, ενώ τα μέλη της και οι εθελοντές προέρχονται από διαφορετικούς τομείς κατάρτισης και ανησυχιών, διαφορετικής ηλικίας και εκπαίδευσης.  

logo_ECICC_PDF

Εκτελεστική Επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου του Ιζμαήλ

Δημιουργήθηκε για να διεκπεραιώνει τις εκτελεστικές λειτουργίες και τις εξουσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ορίζεται από το Σύνταγμα της Ουκρανίας, Νόμος της Ουκρανίας "Σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση στην Ουκρανία", τον Ευρωπαϊκό Χάρτη της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλους νόμους της Ουκρανίας, ως κύριος διαχειριστής των κονδυλίων του προϋπολογισμού της πόλης.

orestiada-logo

Δήμος Ορεστιάδας, Ελλάδα

O Δήμος Ορεστιάδας βρίσκεται στο βορειότερο τμήμα της Ελλάδας και ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Συνορεύει με τη Βουλγαρία και την Τουρκία, και καταλαμβάνει μια έκταση 955.591 στρεμμάτων, αποτελείται από 43 οικισμούς και έχει πληθυσμό 37.695 κατοίκους (σύμφωνα με την απογραφή του 2011). 

nalag

Εθνική Ένωση Τοπικών Αρχών της Γεωργίας

 Η NALAG είναι μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική και μη πολιτική οργάνωση που στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τοπικού συστήματος αυτοδιοίκησης, αναπτύσσοντας την δημοκρατία σε τοπικό επίπεδο, αποκεντρώνοντας την κρατική εξουσία σε ολόκληρη τη χώρα και αναπτύσσοντας τους τοπικούς φορείς αυτοδιοίκησης.

Logo-Euroregiunea-Dunarea-de-Jos-1 - Copy

Ένωση της Διασυνοριακής Συνεργασίας «Κάτω Δούναβης»

Η ACTEDJ είναι η εκτελεστική δομή διαχείρισης της Ευρωπεριφέρειας "Κάτω Δούναβης", η οποία ιδρύθηκε το 1998 από τις μονάδες δημόσιας διοίκησης της Ρουμανίας (Επαρχιακά Συμβούλια των Τουλσέα, Μπράλια και Γαλάτι), τη Δημοκρατία της Μολδαβίας (Επαρχίες Καχούλ και Καντεμίρ) και την Ουκρανία Περιφερειακό συμβούλιο της Οδησσού και του περιφερειακού συμβουλίου του Ρένι).