A patra întâlnire a consorțiului din cadrul proiectului „Turismul ecologic și patrimoniul istoric – un pas important pentru dezvoltarea bazinului Mării Negre” (GreeTHis)

Proiectul „Turismul ecologic și patrimoniul istoric – un pas important pentru dezvoltarea bazinului Mării Negre” (GreeTHis) își continuă activitatea.

Reprezentanți din toate cele 6 țări partenere au participat la cea de-a 4-a reuniune a partenerilor, care a avut loc online în perioada 26-27 mai.

În cadrul întâlnirii, participanții au discutat despre planurile de viitor împreună cu obiectivele și activitățile proiectului.
Trebuie menționat că a patra reuniune a partenerilor din proiect și a patra conferință internațională a fost planificată să se desfășoare în comun în mai 2020 la Batumi, cu toate acestea, din cauza pandemiei COVID-19, conferința a fost amânată.

Proiectul „Turismul ecologic și patrimoniul istoric – un pas important pentru dezvoltarea bazinului Mării Negre” (GreeTHis) reunește parteneri din 6 țări: Bulgaria, Moldova, Ucraina, Grecia, Georgia și România. Proiectul este implementat de Uniunea Autorităților Locale din Bulgaria de la Marea Neagră (UBBSLA) în cooperare cu NALAG și finanțat de Uniunea Europeană. A fost lansat în 2018 și va dura până în 2021.