Primul atelier de tip Business breakfast din Cahul

La data de 11 decembrie 2019, Agenția de Cooperare Transfrontalieră și Integrare Europeană din Cahul Cahul a organizat primul atelier de tip Business breakfast (D.T.3.2.1), parte a activității A.T3.2 organizat în cadrul proiectului “Turismul verde și patrimoniul cultural – o piatră de temelie pentru dezvoltarea bazinului Mării Negre”BSB-305.

Evenimentul a debutat cu o mică prezentare a proiectului, obiectivele, dar și activitățile din cadrul acestuia. Totodată au fost prezentate rezultatele proiectului, și anume Turul virtual, Studiul de marketing cu privire la tehnologiile inovative în domeniul efcienței energetice, lista tehnologiilor, producătorilor și furnizorilor în domeniul EE din regiune (inclusiv Moldova) Studiile de fezabilitate pentru cele 3 clădiri selectate, cercetarea potențialului de piață cu privire la turismul istoric și cultural în bazinul Mării Negre.

La eveniment au participat reprezentanții comunității locale, autoritățile publice locale, grupuri de interese, inclusiv ONG-uri, IMM-uri din raionul Cahul.

În cea de-a doua parte a evenimentului, a avut loc o dezbatere privind problemele legate de turismul ecologic în zona Cahul. De asemenea, au fost prezentate o serie de măsuri care ar crește atractivitatea turistică din regiune.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published.