Al doilea atelier local organizat de catre ACTEDJ (D.T.2.2.1) – „Dezvoltarea turismului ecologic”

Pe data de 7 noiembrie, ACTEDJ a organizat cel de-al doilea atelier local (D.T.2.2.1) în cadrul proiectului GreeTHiS BSB-305. Evenimentul a început cu o prezentare a proiectului, obiectivele și activitățile acestuia.

La eveniment au participat reprezentanți ai comunității locale, autorității publice locale, grupuri de interese, inclusiv ONG-uri, IMM-uri și s-au reunit peste 25 de reprezentanți ai diferitelor instituții din Galați.

În a doua parte, a avut loc o dezbatere pe tema turismului ecologic / verde din zona Galați. Au fost prezentate atât măsuri care ar trebui luate de autoritățile locale, cât și activități viitoare organizate în comunitate pentru promovarea și valorificarea turismului ecologic și cultural.

Câteva dintre măsurile pentru promovarea și creșterea vizibilității turismului în zona Galați:

– crearea de parteneriate cu agențiile de turism;

– crearea unui brand local;

– crearea unui canal de social media (vlog) care să promoveze online toate clădirile de interes istoric și cultural din zona Galați.

La finalul evenimentului, echipa ACTEDJ a folosit un instrument de evaluare online numit Mentimeter. Fiecare participant a avut posibilitatea de a intra online și de a trimite o evaluare a evenimentului în 3 cuvinte. Toate evaluările participanților au format un nor.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published.