Atelierele locale organizate în Cahul

Agenția de Cooperare Transfrontalieră și Integrare Europeană a organizat deja trei workshop-uri locale în cadrul proietului “GreeTHiS – Turismul verde și patrimoniul istoric – o piatră de temelie pentru dezvoltarea Bazinului Mării Negre” BSB – 305, proiect finanțat de către Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun „Bazinul Mării Negre” 2014-2020.

Primul dintre ele a avut loc în data de 14 Mai 2019 și a avut loc în incinta Incubatorului de Afaceri din orașul Cahul.

Cel de-al II-lea workshop a fost organizat în data de 01 august 2019 și s-a ținut în incinta Camerei de Comerț și Industrie din orașul Cahul.

Cel de-al treilea worksop a avut loc în satul Văleni, r. Cahul în incinta Muzeului de Istorie și Etnografie. La toate cele trei evenimente au participat reprezentanți ai Administrației Publice Locale, arhitecți, experți și specialiști în domeniul turismului, reprezentanți ai mass-mediei locale, dar și primari din satele ce sunt implicate în Proiect. Fiecare eveniment a adunat în jur de 25 – 30 persoane, iar organizatorii s-au folosit de oportunitate și au prezentat persoanelor prezente scopul principal al proiectului, grupurile țintă, bugetul, principalele activități din cadrul proiectului, dar nu în ultimul rind partenerii ce implementează acest proiect. Totodată au fost prezentate investițiile ce se vor efectua, livrabilele, dar și alte lucruri și evenimente ce vor fi efectuate.

Totodată a fost prezentat site-ul official al proiectului www.greethis.net dar și pagina de facebook https://www.facebook.com/GreeThis/  unde se pot găsi informații detaliate despre activitățile ce se implementează treptat.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published.